Webbutik med posters över historiska kartor och motiv

Här säljer vi tryckta väggkartor med historiska kartor och motiv att sätta upp på väggen. Alla storlekar passar bra med ramar som är enkla att finna. Alla kartor går även att få inramade – om så önskas kan kontakt tas med oss för offert.

Alla posters har i stort samma utseende som när originalmotiven konserverades. Beskärning och retuschering har endast gjorts när det ansetts nödvändigt för att kunna trycka postern. Flera av kartorna var 200-300 år gamla när Lantmäteriet och svenska universitet digitaliserade dem för tryck vilket innebär att färger och detaljer kan skifta från när de skapades en gång i tiden. Utseendet på postern kan skifta beroende på vilka skärminställningar du har på din dator eller mobil.

Vi fyller kontinuerligt på med nya posters till låga priser! Vårt mål är att alla ska kunna ha möjlighet att ha vårt gemensamma kulturarv på sin vägg! Har du en plats du önskar få tryckt som en poster? Hör av dig till kontakt@slaktled.se så ser vi om vi kan få fram kartan åt dig.

Vissa posters har vi i lager, andra trycks vid beställning. Det innebär att du kan få mer än en leverans vid beställning av två eller fler posters då de skickas från olika platser. På grund av Covid-19 har vi just nu längre leveranstider på grund av begränsningar i postgången men du bör ha leverans inom 14 arbetsdagar. Vi erbjuder alltid 14 dagars ångerrätt från att du tagit emot din produkt!

Är du intresserad att få hjälp med släktforskning och vill skicka en kostnadsfri förfrågan om forskning? Då kan du skicka din förfrågan om släktforskning här eller direkt till kontakt@slaktled.se.

Visar 1–21 av 102 resultat

Visar 1–21 av 102 resultat