Webbutik med posters över historiska kartor och motiv

Här säljer vi tryckta posters av historiska kartor och motiv att sätta upp på väggen. Alla storlekar passar bra med ramar som är enkla att finna. Alla kartor går även att få inramade – om så önskas kan kontakt tas med oss för offert.

Alla posters har i stort samma utseende som när orginalmotiven konserverades. Beskärning och retuschering har endast gjorts när det ansetts nödvändigt för att kunna trycka postern.

Vi fyller kontinuerligt på med nya posters! Har du en plats du önskar få tryckt som en poster? Hör av dig till kontakt@slaktled.se så ser vi om vi kan få fram kartan åt dig.

Alla produkter trycks vid beställning. På grund av Covid-19 har vi just nu längre leveranstider på grund av begränsningar i postgången men du bör ha leverans inom 14 arbetsdagar. Vi erbjuder alltid 30 dagars ångerrätt från att du tagit emot din produkt!

Är du intresserad att få hjälp med släktforskning och vill skicka en kostnadsfri förfrågan om forskning? Då kan du skicka din förfrågan om släktforskning här eller direkt till kontakt@slaktled.se.

Visar 1–21 av 69 resultat

Visar 1–21 av 69 resultat