Webbutik med posters över historiska kartor och motiv

Här säljer vi tryckta väggkartor med historiska kartor och motiv att sätta upp på väggen. Alla storlekar passar bra med ramar som är enkla att finna. Alla kartor går även att få inramade – om så önskas kan kontakt tas med oss för offert.

Alla posters har i stort samma utseende som när originalmotiven konserverades. Beskärning och retuschering har endast gjorts när det ansetts nödvändigt för att kunna trycka postern. Flera av kartorna var 200-300 år gamla när Lantmäteriet och svenska universitet digitaliserade dem för tryck vilket innebär att färger och detaljer kan skifta från när de skapades en gång i tiden. Utseendet på postern kan skifta beroende på vilka skärminställningar du har på din dator eller mobil.

Vi fyller kontinuerligt på med nya posters till låga priser! Vårt mål är att alla ska kunna ha möjlighet att ha vårt gemensamma kulturarv på sin vägg! Har du en plats du önskar få tryckt som en poster? Hör av dig till kontakt@slaktled.se så ser vi om vi kan få fram kartan åt dig.

Är du intresserad att få hjälp med släktforskning och vill skicka en kostnadsfri förfrågan om forskning? Då kan du skicka din förfrågan om släktforskning här eller direkt till kontakt@slaktled.se.


Visar 1–27 av 256 resultat

Visar 1–27 av 256 resultat