Kundkorg

Beställningar och kvalitet

Alla våra väggkartor håller hög kvalitet, både i tryck och papper. Pappret som de trycks på är beständigt och håller museikvalitet. Vi trycker våra väggkartor med matt tryck på papper i vikten 170-200 gram.

Alla väggkartor har i stort samma utseende som när originalmotiven konserverades. Beskärning och retuschering har endast gjorts när det ansetts nödvändigt för att kunna trycka kartan.

Flera av kartorna var 200-300 år gamla när Lantmäteriet och svenska universitet digitaliserade dem för tryck vilket innebär att färger och detaljer kan skifta från när de skapades en gång i tiden. Källa till kartorna är Lantmäteriets historiska kartarkiv, Kungliga biblioteket och ALVIN.

Utseendet på kartan kan skifta beroende på vilka skärminställningar du har på din dator eller mobil.

Vi fyller kontinuerligt på med nya kartor till låga priser! Vårt mål är att alla ska kunna ha möjlighet att ha vårt gemensamma kulturarv på sin vägg! Har du en plats du önskar få tryckt som en väggkarta? Hör av dig till kontakt@slaktled.se så ser vi om vi kan få fram kartan åt dig.

Är du intresserad att få hjälp med släktforskning och vill skicka en kostnadsfri förfrågan om forskning? Då kan du skicka din förfrågan om släktforskning här eller direkt till kontakt@slaktled.se.

Fri frakt!

Alltid fri retur!

Returnera inom 14 dagar

Snabb leverans!

Alltid spårbar leverans

100% säker betalning!

Klarna / Swish / Visa / MasterCard