Kundkorg

Referenser

Under min tid som professionell släktforskare har jag arbetat med många lyckade projekt. På den här sidan listar jag några av de referenser som mina uppdragsgivare skickat till mig. Önskar du få fler referenser – hör av dig till kontakt@slaktled.se

Läs gärna även alla referenser jag fått på engelska som finns på vår sida
https://findyourswedishancestry.com/testimonials/

“Genom att anlita Johan på Släktled gick det betydligt enklare och snabbare än förväntat att få reda på mycket om mitt släktträd. Inom loppet av några veckor hade jag namn, yrke, ort och levnadstid samt familjeförhållanden för mina förfäder, hela 9 generationer innan mig, ända till 1600-talet. Med hjälp av denna data blev det enkelt att gestalta släktens bakgrund. Och när jag sätter saken i ett bredare sammanhang så blir Sveriges historia både mer begriplig, relevant och personlig för mig. Det märks att han kan sin sak. “
Robert – 2022

“Jag vill tacka för ett väl genomfört uppdrag. Vi har sökt efter ett äktenskapshinder som var upptaget i kyrkoböckerna. Detta dokument var väl dokumenterat, men handlingen saknades. Jag hade rådfrågat 4 ggr. till landsarkivet utan resultat. Kontaktade även kommunkontorets arkivarie och även Pastorsexpeditionen.  Tips på vägen var att hitta rätt häradsrätt. Efter detta åtog sig Släktled att besöka landsarkivet i Vadstena. Man hittade ett utdraget faderskaps mål. Sammanträde hade avhållits 4 ggr. Med detta kunde vi fastställa fadern till morfar år 1888. Vi kommer inte att tveka använda denna hjälpen när vi kör fast i vårt sökande.”
Sven Gustavsson -2022

“Jag ville veta mer om vilka som bebott en stuga/fastighet för att kanske kunna finna någon nu levande som kanske hade minnen eller foton från stugans historia. Jag har fått noggrann information om vilka som bott på fastigheten och vart de avflyttat. Tyvärr hade många av människorna som bebott stugan avlidit utan att deras släkt förts vidare, men några fanns i andra städer, jag hoppas få kontakt med någon av dem. Resultatet av forskningen levererades med fina sammanställningar med historier runt människorna, släkttavlor, kartor mm, mycket prydligt och snyggt. Leverans och priser stämmer med det som överenskommet. Jag är väldigt nöjd.”
Christina Schulz – 2022

”Jag tog kontakt och anlitade Johan Grönberg och Släktled för att få hjälp att hitta eventuella släktingar i USA, då en del av vår släkt emigrerade dit under slutet på 1800-talet. Johan var både snabb och professionell i sitt arbete och levererade en tydlig sammanställning av forskningsresultatet tillsammans med källhänvisningar. Jag kan verkligen rekommendera hans tjänster.”
Tomaz Lavén – 2022

”Jag kontaktade Johan för att jag själv hade svårt att hitta information om släkt på min mormors sida och han hittade mer än jag hoppats på för priset och den lilla tiden det tog. Mormor blev jätteglad över att få veta mer om sin släkt och jag kontaktade Johan igen något år senare för mer hjälp. Det har varit över förväntan, snabb och trevlig kontakt, bra priser och svaren har kommit inom utlovad tid (eller tidigare). Jag är jättenöjd!”
Henrik – 2022

“Proffsigt och trevligt bemötande med en utförlig och lätta svar att tyda.”
Kim Olsson – 2022

“Johans arbete med att ta fram historiska uppgifter inför ett namnbyte var ovärderliga. Hans arbete präglades av hög kompetens, snabba leveranser och en hög grad av flexibilitet. Han rekommenderas varmt.”
Erik Fransson – 2021

”Jag är väldigt nöjd och fick min historia till ett rimligt pris och samtidigt tydligt sammanställt” 
Joachim Söderberg – 2021

“Väldigt nöjd med Släktleds arbete och vill bara veta mer och mer!
Supersnabbt jobb med att ta fram uppgifter som jag totalt kört fast på!

Christina Holmquist – 2021

Jag hade haft lite tankar om min lilla släkt på min mammas sida under många år (alla är borta sen länge och jag har känt mig lite rotlös, trots att jag kommer från en kärleksfull familj och själv har en underbar familj). Jag hade en del information, men ville veta lite mer om det var möjligt. Googlade/ frågade runt och hittade Johans sida i slutet av 2019. Johan hade några månaders väntetid och han höll tiden perfekt. Sen tog det inte lång tid innan jag hade en stor bibba med info och statistik. Det var nästan överväldigande. Fick info, som jag inte vetat /haft fel minnen om. Jag har tänkt en hel del på detta sen dess. Johan sa att han ev kan få fram mer uppgifter. Priset stämde med offerten. Tyvärr hittade inte Johan några foton. Anlitade Johan en liten tid efteråt, då vi ville ha lite information om lilla gården som jag och min man köpte 1986. Det var så roligt och intressant att få veta lite om detta lilla stället som vi älskar.
Jag ska anlita Johan igen, ang mer info om mina släktingar i USA. (Jag träffade dom på 60-talet) Jag kan verkligen rekommendera Johan!

Susanne Magnusson – 2021

Anlitat Johan Grönberg efter att ha blivit kontaktad av en avlägsen amerikansk släkting. Johan har bland annat lyckats spåra den nu levande generationen. Släktträff planeras till hösten. Jag är mycket nöjd. 
Karin Nyqvist – 2021

Släktled har hjälpt mig med att hitta nu levande ättlingar till min morfars bror, personer som inte gått att hitta via vanliga släktforskningssajter som fokuserar på personer i äldre tid. Det var billigt och gav ett helt korrekt resultat när jag nu kontaktat dessa personer. 
Stefan Grundström – 2020   

Min okände far har nu fått ett namn. Tack Johan för ett väl utfört arbete. Professionell, snabb och saklig.
Carina 65 år – 2020

När jag började släktforska lite smått var det för att jag så gärna ville hitta min farfars biologiska föräldrar. Jag hade fått en historia berättad för mig av min farmor. Hon sa att en kvinna som just fött ett dödfött barn på lasarettet i Halmstad (min farfars fostermor) fick en liten babypojke (min farfar) av en ung flicka som nyss fött men inte kunde ta hand om barnet. Det fanns inga papper, ingen ledtråd efter vad jag kunde se, annat än ”moder okänd” och ett födelsedatum. Jag upptäckte snabbt att jag inte kunde ta mig vidare själv och kontaktade då Johan på Släktled.
Med ett födelsedatum till den okända modern (som var felaktigt), ett oändligt tålamod och min farmors historia (som visade sig stämma endast delvis) benade han skickligt ut vilka som var potentiella biologiska föräldrar till min farfar. Jag skrev brev till tre av deras efterlevande och fick ett svar som gjorde mig själaglad! Såhär stod det: ”Fantastiskt roligt att få ditt brev, tack så mycket. Det stämmer, min mormor och morfar är biologiska föräldrar till din farfar.” Vi bestämde att DNA-test skulle göras ändå för att bekräfta släktskapet och det var rätt!
Det känns otroligt fint att ha funnit en länk i släktkedjan! Johan var inte bara professionell i sin egenskap av släktforskare utan dessutom väldigt sympatisk och lätt att ha kontakt med. Han levererade snabbt och ofta med någon extra information som värmde, som till exempel min farfars värnpliktsbesked som min pappa blev väldigt glad för. Jag kan bara varmt rekommendera alla som söker efter sina anor att anlita Släktled.

Malin Kihlberg – 2020

”Johan Grönberg har på ett snabbt och förtjänstfullt sätt tagit fram de uppgifter som jag saknat, i min egen släktforskning. Vi kom överens om pris, och när summans tak närmande sig, slog han mig en signal och varnade – något jag uppskattade mycket. Jag kan inget annat än ge Johan de varmaste rekommendationer.”
Klas – 2020

” Med släktforskning som min stora hobby har jag blivit ganska duktig med åren. Detta till trots fastnade jag rejält när sökte efter vad som hände med en person i mitt släktträd. Kom ingenstans. Varje ledtråd ledde till en återvändsgränd. Jag kontaktade Släktled och bad om hjälp. Och hjälp fick jag! Ordentlig dokumentation med svar på min fråga och dessutom en värdefull beskrivning kring hur arbetet med att få fram uppgifterna bedrivits. Lätt att få kontakt, tydlig information om pris och ett professionellt arbete. Om jag kan tänka mig att anlita Släktled igen absolut!
Eva-Karin Olsson – 2019

“När Johan frågade om jag ville skriva några rader om min erfarenhet av att anlita honom, så var det helt självklart att svara ja. Johan är nämligen en av de tjänster jag varit mest nöjd med på länge, jag är en rätt krävande
person som själv försöker leverera kvalité och uppskattar när det fungerar så här bra. Jag har anlitat Johan för att släktforska om dels mina mor och farföräldrar och dels i lite udda forskning, som att spåra upp personer som jag tappat kontakten med för kanske 40 år sedan, som t ex lumparkompisar inför en återträff. Jag har alltid fått väldigt snabb och proffsig återkoppling, är jättenöjd både med de resultat han fått fram men också på sättet de redovisats på. Dessutom upplever jag att det gått förvånansvärt snabbt.”

Jan Christiensson – 2019

“Jag anlitade Johan på släktled för släktforskning bak till 1700-talet. Johan levererade över förväntan med såväl entusiasmerande som ingående textrader om mina släktingar. Välrenommerad online och jag kan starkt rekommendera hans tjänster!”
Tim Ternmyr – 2019

“Det var så smidigt och enkelt att jag blev överraskad! Sällan nåt går så snabbt! Jag kommer att anlita Släktled om jag vill ha mer hjälp i framtiden, en bra kontakt helt enkelt!”
Annika Sabelsjö – 2019

Johan Grönberg på Släktled är noggrann, kunnig och snabb när det gäller
släktforskningsarbetet. Hans källhänvisningar är överflödande, Han är dessutom väldigt trevlig och lätt att ha att göra med. Om ni vill få reda på lite/mycket om era förfäder på ett snabbt och “smärtfritt” sätt så kan jag rekommendera honom och hans arbete.”

Michael Nordin – 2019

“Anlitade Släktled eftersom det visade sig var de som kunde mest om släktforskning i USA. Jag fick ett mycket detaljrikt underlag tillbaka som jag har haft stor nytta utav, och sedermera kunnat använda i min fortsatta forskning. Kan därför rekommendera Släktled på det bästa. “
Sture Andersson – 2019

“Mycket trevlig och duktig professionell släktforskare. Snabba svar och leveranser av beställt uppdrag samt bra priser och upplägg på forskandet. Tålmodig med mina alltid “tusen frågor”och svarar lättförståeligt på frågor och ger goda tips. Är mycket nöjd med helheten och kommer att anlita Johan även i framtiden för mera hjälp framåt i min släktforskning.”
Jennie Karlsson – 2019

“Jag och min faster hade börjat släktforska. Vi märkte rätt så snabbt att vi behövde yrkesmässig hjälp för att kunna gå vidare. Johan hjälpte oss med råd, undersökningar och rapporteringar. Vi fick alltid snabba trevliga svar. Därmed lotsades vi samtidigt in i en ny spännande värld som heter genealogi. Tack!”
Ritva Liman och Lea Miettinen – 2019

“Jag har länge varit nyfiken på att få veta mer om vår släkt – kommer den från Småland, i hur många generationer har vi hetat så här och vad hände egentligen med min förfaders bror som försvann? Jag tänkte också att ett släktträd skulle bli en bra present till min kusin som fyllde 50 år så jag anlitade Johan för att ta reda på mer eftersom jag själv varken hade tid eller kunskap. Det jag fick tillbaka var mer än jag kunnat föreställa mig – det öppnade dörren till en ny värld! Det var som att försvinna in i en spännande roman, man vill bara veta mer, men där historien var helt sann och handlade om min historia, mina förfäder. Jag fick svar på mina frågor, min kusin blev jätteglad för den oväntade presenten och Johan hittade min försvunna släktings grav i Boston och hans ättlingar, som jag nu har kontakt med, kunde berätta hur han hamnat där! Dessutom fick jag veta att att min farmors förfäder kom till Sverige från Skottland på 1600-talet. Det hade jag aldrig fått veta om jag inte bett Johan börja gräva i min helt egna historia!
Jag kan varmt rekommendera dig att beställa släktforskning av Johan Grönberg, han är både duktig, snabb och noga med källorna.”

Jenny, Örebro – 2019

“Jag anlitade Släktled för att släktforska på min mammas sida. Jag fick snabbt svar som överträffade mina förväntningar: lättförståeliga dokument och bilder som har gett mig och mina nära värdefull information om vårt ursprung. Rekommenderar Släktled till alla som är nyfikna på att veta mer om sitt ursprung.”
Mikael Qvist – 2019

“Jag tog kontakt med Johan både för att få en kvalitetskontroll på mitt eget arbete och för att komma framåt (fast bakåt) i min forskning lite fortare. Jag blev glatt överraskad; Johan höll det avtalade priset, färdigställde arbetet fortare än beräknat och levererade slutresultatet med mer information och källhänvisningar än vad jag förväntade mig. Därför skulle jag utan tvekan rekommendera Johan.”
Anders Persson – 2019

“Efter min kontakt med dig, gällande frågor kring min släkt, vill jag åter framföra mitt stora tack. Om jag nu skulle ge mig på att betygsätta dig och den forskning som du utförde kring min släkt så skulle betyget definitivt hamna på den övre skalan. Därmed vill jag utifrån min erfarenhet varmt rekommendera alla de människor som söker svar på frågor rörande sin släkt att kontakta dig på: kontakt@slaktled.se”
Åke Strand – 2019

“Trots bristfälligt och delvis missvisande underlag hittade Johan snabbt ett mycket överraskande resultat, baserat på övertygande dokumentation från Danmark, i stället för USA.”
Gert Wrande – 2019

“Jag har lagt ut ett uppdrag till Släktled son de skötte mycket bra. De förstod exakt vad jag ville och levererade i tid med ordentlig dokumentation.”
Sven Lönnquist – 2019

“Anlitade Johan Grönberg för att hitta släkt i USA. Trevligt bemötande professionell och mycket bra redovisning av uppgifterna som han hittade, vilket resulterade i att jag fick kontakt med släkt i USA, som inte hade en aning om att dom hade släkt i Sverige. Rekommenderas!”
Jens Ölvestam – 2019

“Jag blev nöjd med forskningen. Lovad tid hölls. Det blev till och med tidigare leverans än lovad. Bra dokumentation av källor och även av fall där det inte kom att komma längre och också orsak till varför det inte gick.”
Helen Marklund – 2019

Frakt 59 kr

Alltid fri retur!

Returnera inom 14 dagar

Snabb leverans!

Alltid spårbar leverans

100% säker betalning!

Klarna / Swish / Visa / MasterCard