fbpx
Gå till innehåll

Referenser

Under min tid som professionell släktforskare har jag arbetat med många lyckade projekt. På den här sidan listar jag några av de refernser som mina uppdragsgivare skickat till mig. Önskar du få fler referenser - hör av dig till kontakt@slaktled.se

Läs gärna även alla referenser jag fått på engelska som finns på vår sida
https://findyourswedishancestry.com/testimonials/

” Med släktforskning som min stora hobby har jag blivit ganska duktig med åren. Detta till trots fastnade jag rejält när sökte efter vad som hände med en person i mitt släktträd. Kom ingenstans. Varje ledtråd ledde till en återvändsgränd. Jag kontaktade Släktled och bad om hjälp. Och hjälp fick jag! Ordentlig dokumentation med svar på min fråga och dessutom en värdefull beskrivning kring hur arbetet med att få fram uppgifterna bedrivits. Lätt att få kontakt, tydlig information om pris och ett professionellt arbete. Om jag kan tänka mig att anlita Släktled igen absolut!
Eva-Karin Olsson - 2019

"När Johan frågade om jag ville skriva några rader om min erfarenhet av att anlita honom, så var det helt självklart att svara ja. Johan är nämligen en av de tjänster jag varit mest nöjd med på länge, jag är en rätt krävande
person som själv försöker leverera kvalité och uppskattar när det fungerar så här bra. Jag har anlitat Johan för att släktforska om dels mina mor och farföräldrar och dels i lite udda forskning, som att spåra upp personer som jag tappat kontakten med för kanske 40 år sedan, som t ex lumparkompisar inför en återträff. Jag har alltid fått väldigt snabb och proffsig återkoppling, är jättenöjd både med de resultat han fått fram men också på sättet de redovisats på. Dessutom upplever jag att det gått förvånansvärt snabbt."

Jan Christiensson - 2019

Prislista och kostnadsfri förfrågan

Johan Grönberg på Släktled är noggrann, kunnig och snabb när det gäller
släktforskningsarbetet. Hans källhänvisningar är överflödande, Han är dessutom väldigt trevlig och lätt att ha att göra med. Om ni vill få reda på lite/mycket om era förfäder på ett snabbt och "smärtfritt" sätt så kan jag rekommendera honom och hans arbete."

Michael Nordin - 2019

 

"Mycket trevlig och duktig professionell släktforskare. Snabba svar och leveranser av beställt uppdrag samt bra priser och upplägg på forskandet. Tålmodig med mina alltid "tusen frågor"och svarar lättförståeligt på frågor och ger goda tips. Är mycket nöjd med helheten och kommer att anlita Johan även i framtiden för mera hjälp framåt i min släktforskning."
Jennie Karlsson - 2019

"Jag och min faster hade börjat släktforska. Vi märkte rätt så snabbt att vi behövde yrkesmässig hjälp för att kunna gå vidare. Johan hjälpte oss med råd, undersökningar och rapporteringar. Vi fick alltid snabba trevliga svar. Därmed lotsades vi samtidigt in i en ny spännande värld som heter genealogi. Tack!"
Ritva Liman och Lea Miettinen - 2019

"Jag har länge varit nyfiken på att få veta mer om vår släkt - kommer den från Småland, i hur många generationer har vi hetat så här och vad hände egentligen med min förfaders bror som försvann? Jag tänkte också att ett släktträd skulle bli en bra present till min kusin som fyllde 50 år så jag anlitade Johan för att ta reda på mer eftersom jag själv varken hade tid eller kunskap. Det jag fick tillbaka var mer än jag kunnat föreställa mig - det öppnade dörren till en ny värld! Det var som att försvinna in i en spännande roman, man vill bara veta mer, men där historien var helt sann och handlade om min historia, mina förfäder. Jag fick svar på mina frågor, min kusin blev jätteglad för den oväntade presenten och Johan hittade min försvunna släktings grav i Boston och hans ättlingar, som jag nu har kontakt med, kunde berätta hur han hamnat där! Dessutom fick jag veta att att min farmors förfäder kom till Sverige från Skottland på 1600-talet. Det hade jag aldrig fått veta om jag inte bett Johan börja gräva i min helt egna historia!
Jag kan varmt rekommendera dig att beställa släktforskning av Johan Grönberg, han är både duktig, snabb och noga med källorna."

Jenny, Örebro - 2019

"Jag anlitade Släktled för att släktforska på min mammas sida. Jag fick snabbt svar som överträffade mina förväntningar: lättförståeliga dokument och bilder som har gett mig och mina nära värdefull information om vårt ursprung. Rekommenderar Släktled till alla som är nyfikna på att veta mer om sitt ursprung."
Mikael Qvist - 2019

"Jag tog kontakt med Johan både för att få en kvalitetskontroll på mitt eget arbete och för att komma framåt (fast bakåt) i min forskning lite fortare. Jag blev glatt överraskad; Johan höll det avtalade priset, färdigställde arbetet fortare än beräknat och levererade slutresultatet med mer information och källhänvisningar än vad jag förväntade mig. Därför skulle jag utan tvekan rekommendera Johan."
Anders Persson - 2019

"Efter min kontakt med dig, gällande frågor kring min släkt, vill jag åter framföra mitt stora tack. Om jag nu skulle ge mig på att betygsätta dig och den forskning som du utförde kring min släkt så skulle betyget definitivt
hamna på den övre skalan. Därmed vill jag utifrån min erfarenhet varmt rekommendera alla de människor som söker svar på frågor rörande sin släkt att kontakta dig på: kontakt@slaktled.se"

Åke Strand - 2019

"Trots bristfälligt och delvis missvisande underlag hittade Johan snabbt ett mycket överraskande resultat, baserat på övertygande dokumentation från Danmark, i stället för USA."
Gert Wrande - 2019

"Jag har lagt ut ett uppdrag till Släktled son de skötte mycket bra. De förstod exakt vad jag ville och levererade i tid med ordentlig dokumentation."
Sven Lönnquist - 2019

Prislista och kostnadsfri förfrågan

"Anlitade Johan Grönberg för att hitta släkt i USA. Trevligt bemötande professionell och mycket bra redovisning av uppgifterna som han hittade, vilket resulterade i att jag fick kontakt med släkt i USA, som inte hade en aning om att dom hade släkt i Sverige. Rekommenderas!"
Jens Ölvestam - 2019

"Jag blev nöjd med forskningen. Lovad tid hölls. Det blev till och med tidigare leverans än lovad. Bra dokumentation av källor och även av fall där det inte kom att komma längre och också orsak till varför det inte gick."
Helen Marklund - 2019