Kundkorg

Om Släktled

Jag som driver företaget Släktled heter Johan Grönberg. Efter att ha släktforskat i över 15 år startade jag Släktled  2017  vars syfte är att åta sig uppdragsforskning inom släktforskning samt att ta fram gamla kartor som posters.

Jag har en bakgrund som utbildad journalist på journalisthögskolan i Göteborg och har dessutom läst historia, ekonomisk historia, etnologi, sociologi, statskunskap samt paleografi (tyda handskrifter) på Uppsala och Göteborgs universitet.

I min släktforskning använder jag mig av primärkällor (kyrkoböcker) via Arkiv Digital och Riksarkivet/SVAR. Forskningsresultatet registrerar jag i programmet Genney 1.2.

Jag är medlem i Sveriges Släktforskarförbund via föreningen DIS, Genealogiska föreningen samt APG – Association of Professional Genealogists.

Se Släktled på Sveriges Television när jag förklarar hur dubbelmordet i Linköping kunde lösas via DNA och släktforskning.

Alla priser på hemsidan är inklusive moms. Referenser lämnas på begäran. Släktled hanterar personuppgifter från intresserade och beställare. Här kan du läsa om hur Släktled hanterar dina personuppgifter.

Företaget Släktled innehar F-skattsedel och är registrerad för moms.

Organisationsnummer:
SE760630071801

Adress:
Släktled
Tunnbindargatan 8 A
601 22 Norrköping

Professionella släktforskaren Johan Grönberg
Frakt 69 kr

Fri frakt från 399 kr

Alltid fri retur!

Returnera inom 14 dagar

Snabb leverans!

Alltid spårbar leverans

100% säker betalning!

Klarna / Swish / Visa / MasterCard