Kundkorg

Om Släktled - professionell släktforskare

Tjänster Släktled erbjuder inom släktforskning. Jag som driver företaget Släktled heter Johan Grönberg. Efter att ha släktforskat i över 15 år startade jag Släktled  2017  vars syfte är att åta sig uppdragsforskning inom släktforskning samt att ta fram och trycka historiska karto över Sverige och Norden.

Jag har en bakgrund som utbildad journalist på journalisthögskolan i Göteborg och har dessutom läst historia, ekonomisk historia, bebyggelsens tradition och historia år 1100-2000, kläd- och interiördesign genom tiderna,  etnologi, sociologi, statskunskap samt paleografi (tyda handskrifter) på Uppsala och Göteborgs universitet.

Jag är medlem i Sveriges Släktforskarförbund via föreningen DIS, Genealogiska föreningen samt APG – Association of Professional Genealogists.

Fyra dagar i veckan är jag anställd som genealog på Riddarhuset i Stockholm. Där arbetar jag i projektet redigering och revidering av de adliga ätternas stamtavlor.

I min släktforskning använder jag mig av primärkällor (kyrkoböcker) via Arkiv Digital och Riksarkivet/SVAR. Forskningsresultatet registrerar jag i programmet Genney 4.

Se Släktled på Sveriges Television när jag förklarar hur dubbelmordet i Linköping kunde lösas via DNA och släktforskning.

Alla priser på hemsidan är inklusive moms. Referenser lämnas på begäran. Släktled hanterar personuppgifter från intresserade och beställare. Här kan du läsa om hur Släktled hanterar dina personuppgifter.

Företaget Släktled innehar F-skattsedel och är registrerad för moms.

Organisationsnummer:
SE760630071801

Adress:
Släktled
Södra Promenaden 137
602 31 Norrköping

Professionella släktforskaren Johan Grönberg
Fri frakt!

Alltid fri retur!

Returnera inom 14 dagar

Snabb leverans!

Alltid spårbar leverans

100% säker betalning!

Klarna / Swish / Visa / MasterCard