Kundkorg

Släktled erbjuder hjälp med släktforskning

Skördearbete

Att släktforska på egen hand är roligt och spännande! Men det är något som kräver kunskap och tid.  Är du intresserad av att få veta mer om din eller någon annans släkt kan du anlita släktforskare för att få hjälp med släktforskning på din släkt.

Som professionella släktforskare åtar vi oss uppdragsforskning inom släktforskning till både fasta och löpande priser och levererar med mycket hög kvalitet.

Priser och upplägg när du beställer släktforskning

I våra leveranser ingår alltid gör en digital leverans bestående av ansedel, släktträd, källhänvisningar, bilder från kyrkböcker samt en webbplats bakom lösenord som är smidig att dela med släktingar.

All forskning utgår från en person (proband). Uppgifter som måste tillhandahållas av beställaren är personens namn, födelseort och födelsedatum. Om dessa uppgifter är svåra att få fram kan Släktled vara behjälplig med det. 

Alla priser är inklusive moms. Går inte forskningen att genomföra fullt ut görs avdrag på priset – du betalar aldrig mer än maxpris. Läs mer under rubriken “Begränsningar” längre ner på sidan.

Tjänster du kan välja inom släktforskning

Vi har tagit fram några tjänster som passar många som är intresserade av att lära sig mer om sin släkts historia!

Paket med 2-5 generationer

I vårt paket med 2-5 generationers släktforskning ingår namn, födelseort, födelsedatum, dödsdatum, dödsort, dödsorsak, vigseldatum samt eventuellt registrerade yrken.

Ingår gör en digital leverans bestående av ansedel, släktträd, källhänvisningar, bilder från kyrkböcker samt en webbplats bakom lösenord som är smidig att dela med släktingar.

Kostnad för respektive paket:

  • 2 generationer – 700 kr
  • 3 generationer – 1600 kr
  • 4 generationer – 3700 kr
  • 5 generationer – 7500 kr

Komplett släktforskning

När vi gör en så kallad komplett släktforskning på en person går vi igenom allt som har hänt från födelsen tills personen dör. Allt noteringar i kyrkböcker registreras och varje person får en egen levnadsbeskrivning.

Pris: 450 kr/timmen eller offert

Klevhult

Prenumerera på släktforskning

Du kan välja att varje månad eller kvartal få levererat valfritt antal timmar släktforskning. Detta alternativ passar dig bra som i lugn takt vill komma bakåt och ha tid att begrunda varje steg i forskningen.

Du väljer själv antal timmar per gång och i vilket intervall. Du kan avbryta efter varje leverans så du förbinder dig inte på något utöver den forskningsomgång du beställt.

För att prenumerera bör du ha minst 3 timmar á 450 kr/timmen åt gången. 

Pris: 450 kr/timmen eller offert.

Anders

Hitta okänd fader med DNA

Att hitta en okänd fader har förr nästan varit omöjligt. Idag med möjligheten att kunna testa sig och andra med DNA är chanserna betydligt större.

Släktled hittar i snitt 1-2 okända fäder i månaden.

Pris: 4500 kr – 9000 kr eller offert

Telegrafgård

Gårdsforskning

Vem har bott på din gård eller torp, hur såg den ut på kartan, bilder och vad har hänt på gården och torpet genom åren. Vi kartlägger gårdens eller torpets historia!

Läs mer om vår gårdsforskning och se exempel.

Pris: 450 kr/timmen eller offert

Hitta dina levande släktingar

Vi hjälper dig att hitta din nu levande släkt genom att bygga släktträd av ättlingar.

Pris: 450 kr timmen eller offert

Rush city

Emigranter

Har du förfäder som emigrerade till USA? Vi hjälper dig att lokalisera dem och få fram hur det gick för dem.

Pris – 450 kr/timmen eller offert

Lugnås

Släktingar i USA och Kanada

Vill du komma i kontakt med amerikanska ättlingar? Efter de ungefär 1,5 miljoner svenskar som emigrerade finns många svenskättlingar. Vi hjälper dig att få fram namn och adresser på just dina amerikanska släktingar.

Pris: 450 kr/timmen eller offert

Övrig forskning

Övrig forskning kan vara till exempel  soldatforskning, utredning av släktnamn, hjälp med gedcom-filer eller föreläsning och utbildning. 

Skicka en förfrågan så ser vi vad som kan vara möjligt att göra.

Pris: 450 kr/timmen eller offert

Se exempel på våra leveranser inom släktforskning

Begränsningar

Innan Släktled accepterar uppdraget görs en kontroll på om det är möjligt att utföra uppdraget beträffande det källmaterial som finns. Inga uppdrag startar innan uppdragsbeställaren och Släktled är överens om upplägget och vad som kan levereras.

Efter att ett uppdrag accepterats och det av oförutsedda skäl inte går att forska fram anor på grund av till exempel okänd fader, förstörda eller ofullständiga kyrkoarkiv reduceras priset med 50 kr per icke utforskad person.

Betalning

Vid uppdrag gällandes 5 generationer eller fler ska 25 % av maxkostnaden erläggas innan Släktled startar uppdraget. Betalningsuppgifter meddelas vid bekräftad beställning.

Fakturering av genomfört uppdrag genomförs via digital faktura eller om så önskas via pappersfaktura. Betalningen sker enligt faktura via bankgiro eller swish.

Skicka en kostnadsfri förfrågan om släktforskning

För att kunna skicka en fråga måste du godkänna i kryssrutan ovan att Släktled tillfälligt lagrar dina kontaktuppgifter för att kunna besvara din fråga. Kontaktuppgifterna kommer att raderas efter att din förfrågan hanterats. Läs mer om hur vi hanterar dina personuppgifter.

Referenser

Under de år som Släktled funnits har vi arbetat med hundratals kunder. Läs vad de tycker om oss som släktforskare och det resultat vi levererar!

Frakt 59 kr

Alltid fri retur!

Returnera inom 14 dagar

Snabb leverans!

Alltid spårbar leverans

100% säker betalning!

Klarna / Swish / Visa / MasterCard