Tjänster Släktled erbjuder inom släktforskning

Släktled använder släktträd för att presentera släktforskning.

Släktled åtar sig forskningsuppdrag inom släktforskning till både fasta och löpande priser.

I alla leveranser ingår digital leverans via e-post på:

Alla leveranser innehåller hänvisningar till primärkällorna (kyrkoböcker). Beräknad leverans är 4-6 veckor efter beställning eller efter överenskommelse. Läs våra referenser.

Prislista

SläktforskningsuppdragMaxpris (inkl moms)*Exempel
2 generationer (7 personer)700 krSe exempel på antavla och ansedel för 2 generationer.
3 generationer (15 personer)1600 krSe exempel på antavla och ansedel för 3 generationer.
4 generationer (31 personer)3700 krSe exempel på antavla och ansedel för 4 generationer.
5 generationer (63 personer)7500 krSe exempel på antavla och ansedel för 5 generationer.
6 generationer eller flerEnligt offert 
Släktforskning i Finland, Norge eller DanmarkEnligt offert 
Övrig forskning**450 kr/timme inkl moms 
För Släktled och andra släktforskare är de gamla torpen spännande att utforska.

All forskning utgår från en person (proband) och den personen måste vara född på 1900-talet. Uppgifter som måste tillhandahållas av beställaren är personens namn, födelseort och födelsedatum. Om dessa uppgifter är svåra att få fram kan Släktled vara behjälplig med det.  Alla personens anor måste ha varit bosatta i Sverige för att det ska vara möjligt att få fram uppgifter via de svenska kyrkoböckerna.

* Alla priser är inklusive moms. Går inte forskningen att genomföra fullt ut görs avdrag på priset – du betalar aldrig mer än maxpris. Läs mer under rubriken “Begränsningar” längre ner på sidan.

** Övrig forskning kan vara till exempel utökad släktforskning där allt som finns kring en persons anor och barn forskas fram, soldatforskning, fader okänd, utredning av släktnamn, hjälp med gedcom-filer, hitta emigranter eller att finna ättlingar till en viss person. Skicka en förfrågan så ser vi vad som kan vara möjligt att göra.

“Jag anlitade Släktled för att släktforska på min mammas sida. Jag fick snabbt svar som överträffade mina förväntningar: lättförståeliga dokument och bilder som har gett mig och mina nära värdefull information om vårt ursprung. Rekommenderar Släktled till alla som är nyfikna på att veta mer om sitt ursprung. Läs fler referenser.

Begränsningar

Släktled och många andra släktforskare har bilder på grupper av anställda i företag.

Innan Släktled accepterar uppdraget görs en kontroll på om det är möjligt att utföra uppdraget beträffande det källmaterial som finns. Inga uppdrag startar innan uppdragsbeställaren och Släktled är överens om upplägget och vad som kan levereras.

Efter att ett uppdrag accepterats och det av oförutsedda skäl inte går att forska fram anor på grund av till exempel okänd fader, förstörda eller ofullständiga kyrkoarkiv reduceras priset med 50 kr per icke utforskad person.

Betalning

Släktled och många andra släktforskare har bilder på grupper av anställda i företag.

Vid uppdrag gällandes 5 generationer eller fler ska 25 % av maxkostnaden erläggas innan Släktled startar uppdraget. Betalningsuppgifter meddelas vid bekräftad beställning.

Fakturering av genomfört uppdrag genomförs via digital faktura eller om så önskas via pappersfaktura. Betalningen sker enligt faktura via bankgiro eller swish.