Kundkorg

Tjänster Släktled erbjuder inom släktforskning

Att släktforska på egen hand är roligt och spännande! Men det är något som kräver kunskap och tid.  Är du intresserad av att få veta mer om din eller någon annans släkt kan du anlita Släktled att utföra släktforskningen åt dig. 

Som professionella släktforskare åtar vi oss uppdragsforskning inom släktforskning till både fasta och löpande priser och levererar med mycket hög kvalitet.

Priser för släktforskning

Se exempel på våra leveranser

Begränsningar

Innan Släktled accepterar uppdraget görs en kontroll på om det är möjligt att utföra uppdraget beträffande det källmaterial som finns. Inga uppdrag startar innan uppdragsbeställaren och Släktled är överens om upplägget och vad som kan levereras.

Efter att ett uppdrag accepterats och det av oförutsedda skäl inte går att forska fram anor på grund av till exempel okänd fader, förstörda eller ofullständiga kyrkoarkiv reduceras priset med 50 kr per icke utforskad person.

Betalning

Vid uppdrag gällandes 5 generationer eller fler ska 25 % av maxkostnaden erläggas innan Släktled startar uppdraget. Betalningsuppgifter meddelas vid bekräftad beställning.

Fakturering av genomfört uppdrag genomförs via digital faktura eller om så önskas via pappersfaktura. Betalningen sker enligt faktura via bankgiro eller swish.

Skicka en kostnadsfri förfrågan om släktforskning

För att kunna skicka en fråga måste du godkänna i kryssrutan ovan att Släktled tillfälligt lagrar dina kontaktuppgifter för att kunna besvara din fråga. Kontaktuppgifterna kommer att raderas efter att din förfrågan hanterats. Läs mer om hur vi hanterar dina personuppgifter.
Frakt 69 kr

Fri frakt från 399 kr

Alltid fri retur!

Returnera inom 14 dagar

Snabb leverans!

Alltid spårbar leverans

100% säker betalning!

Klarna / Swish / Visa / MasterCard